Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till Göteborgslägret 2016


Obs! Lägret är nu fullt och nyanmälda hamnar nu på reservlistan.


Lägret är ett dagläger som vänder sig till åkare som vill satsa på konståkning. Vi erbjuder ett tränarteam som under många år tränat åkare från nybörjare till elitnivå. Isträningen är i Slottskogsrinken och lunchen serveras i Restaurang Frölundaborg. Vi disponerar isen mellan kl 8.00 och 22.00 och av schematekniska skäl kan det bli isträning även kvällstid. Om man vill undvika sena träningspass rekommenderar vi lägeralternativ 1 (se beskrivning nedan). Det finns två lägerperioder att välja mellan:

Period 1       18 juni – 23 juni

Period 2       27 juni – 2 juli

 

ANMÄLAN

Anmälan görs via anmälningsformuläret på hemsidan senast den 4/4. Anmälan är bindande, den är däremot ingen garanti för att du kommit med på lägret. Om vi får fler anmälda åkare än det finns plats för på isen kommer vi att fördela platserna efter anmälningsdatum. Undantag från denna princip kan dock göras för att få ihop lämpliga träningsgrupper.

Anmälningsavgiften om 300:- (får ej räknas av från lägeravgiften) sätts in på lägrets plusgirokonto 462 15 64 - 6 i samband med anmälan. Vänligen ange åkarens namn på inbetalningen. Anmälan är giltig först när anmälningsavgiften är betald. Om vi inte kan erbjuda plats på lägret kommer denna avgift att återbetalas. Om man däremot själv väljer att inte delta i lägret återbetatals ej anmälningsavgiften.

 

LÄGERALTERNATIV 

Lunch ingår i lägeravgiften för båda lägeralternativen.

Alternativ 1:

Isträning:  2x50 min x 5.5 dagar

Dansträning: 50 min  x 5 dagar

Alternativ 2:

Isträning: 3x50 min x 5.5 dagar

Dansträning: 50 min  x 5 dagar

 

LÄGERAVGIFT

Faktura på lägeravgiften skickas ut i mitten av maj tillsammans med bekräftelse och preliminärt tidsschema. Sista betalningsdag är 31 maj. Tränaravgift tillkommer.

Alternativ 1: 1800:-

Alternativ 2: 2200:-

 

MÅLTIDER

Lunch för fem dagar ingår i lägeravgiften för båda lägeralternativen. Lunchen serveras i Frölundaborg restaurang. Det kommer att finnas möjlighet att köpa till matlådor för dem som har träningspass på kvällstid.


BEKRÄFTELSE

Bekräftelse på att du kommit med på lägret kommer att skickas ut i mitten av maj tillsammans med faktura på lägeravgiften och preliminärt tidsschema.

 

TRÄNARE

Tränarna är tillgängliga enligt tabellen nedan. Se menyn till vänster för en kort presentation av tränarna.

TRÄNARE PERIOD      
Aksana J 1 2      
Tamara K 1 2      
Karin S 1 2      
Svetlana B 1 2     Från 16.00, endast 2x50 min
Anna E 1 2      
Denise S 1 2      
Frida A 1 2      
Caroline P 1
     
Albin B 1 2      

 

TRÄNARAVGIFT FÖR ISTRÄNING

Tränaravgiften betalas direkt till respektive tränare. Avgiften kan variera, beroende på antal åkare i gruppen, träningstimmar och vald tränare.

 

TESTER

I mån av intresse kommer vi att erbjuda tester i samband med lägret. Tid för ev. testtillfälle meddelas under lägervistelsen.

 

ÅTERBETALNING

Lägeravgiften återbetalas ej.

 

FRÅGOR OM LÄGRET

Har du frågor om lägret är du välkommen att maila This is a mailto link (ange "Göteborgslägret" i ämnesfältet) eller ringa Maria Rydén på tel 0704 - 806090.

 

Göteborgslägret-logo-slut-2016 (1)

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:11 Skribent: Anna Aagaard

Postadress:
Göteborgs Team o KK - Konståkning
Askims Ishall, Kruniusvägen 1
42736 Billdal

Besöksadress:
Askim Ishall, Kruniusvägen 1
42736 Billdal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@gtkonstakning.s...

Se all info