Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till Göteborgslägret 2020


Obs! Pga Coronaepidemin gör vi särskilda anpassningar av lägret.

  • Alla åkare kommer att erbjudas 2 ispass+ 1 danspass per dag.
  • Max antal åkare på isen kommer vara 20 stycken åt gången.
  • Dagen kommer delas in i 2 lägergrupper:
  • Förmiddagsgruppen kl. ca 8-14
  • Eftermiddagsgruppen kl. ca 15- 20
  • Lunch kommer vi inte kunna erbjuda .

Avgiften har anpassats till dessa ändringar (se längre ner på sidan).

Lägret är ett dagläger som vänder sig till åkare som vill satsa på konståkning. Vi erbjuder ett tränarteam som under många år tränat åkare från nybörjare till elitnivå. Isträningen är i Slottskogsrinken och övriga aktiviteter kommer vara i Frölundaborg. Lunchen serveras i Restaurang Frölundaborg. Vi disponerar isen mellan kl 8.00 och 22.00 och av schematekniska skäl kan det bli isträning även kvällstid. Om man vill undvika sena träningspass rekommenderar vi lägeralternativ 1 (se beskrivning nedan). Det finns två lägerperioder att välja mellan:

 

Period 1       13 juni – 18 juni

Period 2       22 juni – 27 juni

 

ANMÄLAN

Anmälan görs via anmälningsformuläret på hemsidan senast den 1/4. Anmälan är bindande och när anmälningsavgiften är betald är du garanterad en plats på lägret. Om platserna skulle ta slut innan anmälningstiden har gått ut kommer vi att informera om det och istället erbjuda en plats på reservlistan där platserna fördelas efter anmälningsdatum. Får att få ihop lämpliga träningsgrupper kan vi dock ibland behöva frångå denna turordningsprincip  för reservlistan.

Anmälningsavgiften om 500:- (får ej räknas av från lägeravgiften) sätts in på lägrets plusgirokonto 462 15 64 - 6 i samband med anmälan. Vänligen ange åkarens namn på inbetalningen. Anmälan är giltig först när anmälningsavgiften är betald. Om vi inte kan erbjuda plats på lägret kommer denna avgift att återbetalas. Om man däremot själv väljer att inte delta i lägret återbetatals ej anmälningsavgiften.

 

LÄGERALTERNATIV 

Lunch ingår i lägeravgiften för båda lägeralternativen.

Alternativ 1:

Isträning:  2x50 min x 5.5 dagar

Dansträning: 50 min  x 5 dagar

Alternativ 2  (OBS! Ej tillgängligt pga Corona):

Isträning: 3x50 min x 5.5 dagar

Dansträning: 50 min  x 5 dagar

 

LÄGERAVGIFT

Faktura på lägeravgiften skickas ut i mitten av maj tillsammans med ett preliminärt tidsschema. Sista betalningsdag är 31 maj. Observera att tränaravgift tillkommer.

Alternativ 1: 1800:- (Obs ny justerad avgift)

(Alternativ 2: 2650:-)

 

TRÄNARAVGIFT FÖR ISTRÄNING

Tränaravgiften faktureras av resp tränare eller av GTK efter lägret.  Avgiften kan variera, beroende på antal åkare i gruppen, träningstimmar och vald tränare.

TRÄNARE

Tränarna är tillgängliga enligt tabellen nedan. Se menyn till vänster för en kort presentation av tränarna. Observera att fler tränare kan tillkomma!

TRÄNARE PERIOD      
Tamara K    2      
Jenni H 1        
Clara H 1        
Madelene G 1        
Jessica K 1        
Caroline P 1        
Anna E 1  2      
Tina P   2      

 

MÅLTIDER 

Obs! Ingen lunch kommer serveras pga Corona. (Lunch för fem dagar ingår i lägeravgiften för båda lägeralternativen. Lunchen serveras i Frölundaborg restaurang. Det kommer troligen att finnas möjlighet att köpa till matlådor för dem som har träningspass på kvällstid.)

 

BEKRÄFTELSE

När du har betalat in anmälningsavgiften får du en bekräftelse på att du har kommit med på lägret. I mitten av maj skickar vi ut ett preliminärt tidsschema tilsammans med faktura på lägeravgiften.

 

TESTER

I mån av intresse kommer vi att erbjuda tester i samband med lägret. Tid för ev. testtillfälle meddelas under lägervistelsen.

 

ÅTERBETALNING

Lägeravgiften återbetalas ej.

 

FRÅGOR OM LÄGRET

Har du frågor om lägret är du välkommen att maila This is a mailto link.

 

 

Uppdaterad: 09 FEB 2020 12:36 Skribent: Anna Aagaard

Postadress:
Göteborgs Team o KK - Konståkning
Askims Ishall, Kruniusvägen 1
42736 Billdal

Besöksadress:
Askim Ishall, Kruniusvägen 1
42736 Billdal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@gtkonstakning.s...

Se all info